CASA

Încuietori inteligente destinate proprietarilor de locuințe

Securizarea eficientă a bunurilor, indiferent că acestea se află în locații fixe sau în mișcare, reprezintă o preocupare pentru tot mai mulți oameni, din toate domeniile de activitate.

igloohome produce încuietori inteligente destinate proprietarilor de locuințe, dezvoltatorilor de imobile și nu numai. Astfel, Mortise este echipamentul perfect pentru securizarea eficientă a ușilor fără a folosi chei fizice. Prevăzut cu o tastatură numerică, dispozitivul permite descuierea ușilor din exterior folosind coduri PIN permanente sau temporare, chei Bluetooth stocate pe smartphone și carduri de acces, pe când din interior este suficientă apăsarea clanței. În situații de urgență, se poate folosi una dintre cele două chei fizice tradiționale livrate în pachet. Totodată, dispozitivul se încuie automat de îndată ce ușa este închisă, se descuie automat în cazul detectării de temperaturi specifice unui incendiu și încetează să funcționeze timp de 5 minute dacă au fost introduse coduri PIN greșite de 5 ori succesiv.

Pentru utilizatorii care doresc o soluție mai compactă, igloohome oferă dispozitivul Deadbolt 2S. Acesta permite accesul folosind coduri PIN sau chei Bluetooth și este acompaniat de chei fizice tradiționale pentru urgențe. Atât Mortise, cât și Deadbolt 2S, se pot sincroniza cu serviciul Airbnb, astfel încât accesul oaspeților să fie permis strict pe perioada agreată – totul în mod automat.

O altă soluție inteligentă creată de igloohome pentru proprietarii de locuințe care oferă cazare este Keybox 2. Conceput ca un seif inteligent, acest dispozitiv compact permite depozitarea în siguranță a cheilor și cardurilor de acces, care pot fi accesate ulterior de utilizatorul autorizat prin folosirea unui cod PIN sau a unei chei Bluetooth. Keybox 2 se poate atașa mânerului ușii sau se poate monta pe perete, fiind o soluție ideală atât pentru proprietarii de hoteluri și pensiuni care nu doresc să mențină un serviciu de recepție non-stop, cât și pentru proprietarii de locuințe care le închiriază pe termen scurt și doresc să simplifice procesul de acces al oaspeților.

Cel de-al patrulea produs igloohome – Smart Padlock – este, în esență, un lacăt inteligent de cea mai bună calitate, astfel că poate fi utilizat pentru securizarea unei game foarte vaste de obiective, inclusiv pentru securizarea bicicletei. Indiferent că se optează pentru coduri PIN sau recunoașterea smartphone-ului, modelul poate fi descuiat foarte rapid, eliminând riscul rătăcirii cheilor tradiționale.

Pe lângă varietate și flexibilitate, produsele igloohome sunt caracterizate și de o calitate deosebită, fiind fabricate în cele mai bune fabrici din Coreea de Sud, din materiale cu rezistență sporită. Astfel, ele completează perfect oferta ELKO Romania, care și-a luat angajamentul de a oferi clienților produse de cea mai bună calitate, bazate pe tehnologii de ultimă generație, care să răspundă cât mai precis cerințelor și necesităților din piață.

Comments are closed.