LIFESTYLE

Diferența dintre ultra all inclusive și all inclusive

Atunci când aleg să meargă în vacanțe, mulți oameni sunt interesați de „all inclusive” sau „ultra all inclusive” în hoteluri, întrebându-se ce este de fapt inclus în aceste servicii.

Conceptul all inclusive se referă la un sistem de servicii turistice, în care 3 mese pe zi și băuturi sunt incluse în plata pentru șederea pe teritoriul unui hotel. În același timp, înghețata, sucurile proaspăt preparate și alcoolul de import se dau de obicei contra cost. Serviciile all inclusive sunt oferite în principal în Turcia și Egipt, dar și alte țări, precum Thailanda, Tunisia și Spania, au început să adopte sistemul All.

All Inclusive (ALL) include:

  • Cazare în camera de categorie plătitoare;
  • Mese în restaurantele principale ale hotelului (de obicei bufet);
  • Băuturi produse în țara gazdă în restaurante și baruri la ore stabilite;
  • Posibilitatea de a folosi plaja si piscinele hotelului;
  • Servicii de divertisment;Utilizarea camerelor pentru copii și a zonelor de joacă;
  • Serviciu de sală de sport, jocuri sportive pe plajă.

Uneori, conceptul all inclusive include utilizarea unei băi turcești și a unei saune. Unele hoteluri de prestigiu pot avea un parc acvatic pe teritoriul lor cu un număr mare de activități acvatice disponibile oricărui oaspete. La sosirea în hotelul ales, clienții primesc o brățară care le dă dreptul de a beneficia de serviciile pe care le-au achiziționat.

O versiune extinsă a sistemului all inclusive este conceptul ultra all inclusive. Pe lângă serviciile sistemului „all-inclusive”, hotelul oferă câteva privilegii suplimentare:

  • mese ultra all inclusive (UAI all inclusive), o versiune și mai extinsă a sistemului „all inclusive”, care include nu doar micul dejun, ci și un al doilea mic dejun, ceaiul de după- amiază și cina.
  • gama de deserturi și băuturi va fi extinsă pe mese, inclusiv vinuri de calitate superioară și alcool tare. Acestea includ băuturi alcoolice din import, cafea espresso, sucuri proaspete, înghețată, servicii în barurile și restaurantele hotelului aproape 24 de ore pe zi, utilizarea gratuită a minibarului.
  • adesea sunt incluse orele gratuite de plimbare cu catamaran, tenis, squash, lecții de surfing, lecții de scufundări, masaje gratuite, o tunsoare la coaforul hotelului și multe alte bonusuri în funcție de politicile hotelului.

Dacă mergeți la un hotel cu copii greu de mulțumit în ceea ce privește mâncarea și băutura și vei petrece cea mai mare parte a timpului pe teritoriul stațiunii sau pe plajă, este mai convenabil să alegeți „ultra all inclusive”. Desemnarea UALL de pe brățara hotelului va însemna că în orice moment vă puteți hrăni copilul într-un restaurant, bar pe plajă, pizzerie sau în hol.

În regim „Ultra”, serviciul gratuit continuă chiar și noaptea, tot alcoolul din meniul hotelului este gratuit. O parte dintre serviciile plătite sunt, de asemenea, oferite gratuit (masaj, spa, tenis, etc.)

Comments are closed.