LIFESTYLE

Cum îți dai seama dacă un bărbat nu te place?

Când întâlnim pe cineva care ne place cu adevărat, poate fi greu să vedem situația în mod obiectiv.

Ceea ce este mai dureros este atunci când dovezile indică o direcție negativă. Este bine să rămâneți deschis la această posibilitate. Cu cât descifrați mai devreme ce simte el, cu atât mai repede puteți trece la lucruri mai mari și mai bune.

Salveaza-ți viitorul și dureri inutile, verificând o listă de 12 semne:

1. Limbajul corpului său

Mare parte din comunicarea noastră este exprimată fără cuvinte. Felul în care spunem ceva poate fi mai grăitor decât cuvintele în sine.

Fii atent la expresia lui atunci când îți vorbește sau ascultă ce ai de spus. Zâmbeste sau are fața ciupită? Se agită inconfortabil – și nu într-un mod drăguț, nervos?

Când ne place de cineva, avem tendința să ne înclinăm în direcția lui. Corpurile noastre se mută pentru a face față acelei persoane și deseori ajungem să oglindim mișcările acesteia. Își ajustează poziția în funcție de a ta sau este rigid și deflexiv.

2. Evită contactul vizual

Contactul vizual este o formă de intimitate. Este destul de entuziasmant să menții un contact vizual intens cu cineva de care ești atras. Nimeni nu va face asta cu cineva de care nu este interesat.

Dacă nu se uită în direcția ta sau se uită în jurul tău când vorbește cu tine, cel mai probabil nu te place.

3. Nu inițiază atingerea fizică

Primele atingeri pe care le schimbi cu iubitul tău pot fi electrizante. A vrut să te țină de umăr în timp ce mergeai? I-a placut când l-ai lovit jucăuș cu pumnul în umăr? Aceste interactiuni de început sunt pline de întrebări vii și plăcute.

Un tip căruia îi place o fată va testa apele întinzându-se fizic. Atingerile interesate sunt dulci. S-ar putea să-ți lase degetele să te perie în timp ce mergi sau să-ți lase picioarele să se atingă atunci când stați unul lângă celălalt. Indiferent cum va încerca aceste atingeri, cu siguranță va urmări reacția ta.

Dacă nu există nicio încercare de contact fizic, acesta nu este un semn încurajator.

4. Nu inițiază planuri

Chiar și un tip timid va găsi o modalitate de a vedea fata de care este interesat. Nu va aștepta ca altcineva să aranjeze planurile. În mod similar, nu va permite ca un program încărcat să stea în cale.

Nu trebuie să fie întotdeauna tipul care inițiază planurile, dar dacă găsești în mod constant că tu ești cel care le face, asta nu este bine.

Indiferent de cât de îngrijorat, leneș sau descurajat în orice alt mod este, el va pune iniția planuri dacă dorește cu adevărat. Evitarea să-și asume un rol activ este un semn că nu este foarte motivat în legătura cu relația.

5. El renunță la planurile făcute împreună

Un tip entuziast nu va renunța la planurile tale. Uneori apar lucruri neașteptate în viață, dar ar trebui să fie extrem de rar ca el să anuleze de fapt pentru tine. Dacă o face, motivul pentru care face acest lucru ar trebui să fie solid.

Când un tip te place, nu contează cât de obosit este, se va aduna.

Dacă are în mod constant scuze, sau chiar fuge la jumătatea timpului petrecut împreună, mergi mai departe. Îți arată prin acțiunile sale ca pur și simplu nu te place suficient.

6. Trece mult timp să treacă fără să te vadă

Poate că inițiază planuri… dar este total inconsecvent și sporadic și nu ești niciodată cu adevărat sigur când vei mai auzi de el… ar putea fi zile sau săptămâni. Chiar dacă trimite niște mesaje, nu merită.

Este posibil să urmărească pe altcineva și să te țină lângă tine în caz că nu iese. Poate că este oarecum interesat de tine, dar nu o simte pe deplin și asta îl împiedică să avanseze lucrurile. Doar pentru că este căldut cu privire la relație nu înseamnă neapărat că va pune capăt flirtului. Și poate că spera că, cu mai mult timp, va obține claritate despre cum se simte cu adevărat. Nu este întotdeauna alb sau negru.

Indiferent care este motivul lui pentru acest comportament, meriți să fii alături de cineva care te prioritizează ca numărul unu în viața lui. Un tip care se îndrăgostește de o fată, nu o va face niciodată să ghicească. În schimb, el va arăta ceva entuziasm și o va vedea cât mai des posibil.

7. Nu te ascultă când vorbești

Când iți place cu adevărat cineva, fiecare cuvânt care iese din gura lui este ca aurul. Vrei să știi ce le place, antipatiile, hobby-urile și despre ceilalți oameni din viața lor. Făcând asta stabilești apropierea. Având cunoștințe detaliate despre cineva, te separă de mulțime.

Dacă descoperi că pasiunea ta arată o lipsă de entuziasm pentru cuvintele tale, nu sta pe acolo. Fie este curios să te cunoască, fie nu este. Nu încerca să te adaptezi în cineva care i-ar putea stârni interesul, pentru că meriți să știi exact cum ești.

Fii atent la înțelegerea lui la ceea ce spui. Oricine poate da din cap în timpul unei conversații, dar își amintește ce spui mai târziu? Își amintește el detaliile?

8. Nu este niciodată gelos

În general, puțină gelozie este normală și oarecum drăguță.

Dacă esti la un eveniment și alți tipi se apropie de tine, vezi dacă pare să observe. Când menționezi alți tipi într-o conversație, verifică dacă pare să aibă vreo reacție. Nu încerca în mod special să-l batjocorești în gelozie, dar fii conștient dacă este sau nu curios cu privire la subiect.

Dacă îți place, va dori să știe despre toti ceilalți bărbați din viața ta și cum se situează cu tine. Dacă nu-ți place, te va încuraja și te va susține să ieși în oraș și să găsești alți tipi de întâlnire, iar ceea ce faci cu alți tipi nu-l va face interesa deloc.

9. Este nerăbdător cu tine

Comportamentul general al unui tip poate spune multe, mai ales dacă acea atitudine pare să se schimbe atunci când esti prin preajmă. Când ne pasă de cineva, dorim instinctiv să-i înseninăm ziua. Se pare că obținem o doză suplimentară de răbdare și bunătate atunci când acea persoană este prin preajmă. Dacă se întâmplă contrariul, acesta este un bun indicator că nu ar trebui să investești timp în acea persoană.

Cu toții avem momente proaste sau chiar zile proaste, dar caută tiparul. Este constant iritabil cu tine? Te întreabă despre tine și cum îți merge ziua? Ascultă activ sau te întrerupe și vorbește despre tine?

Dacă răspunsurile la aceste întrebări sunt nefavorabile, ar trebui să continuați să căutați. Chiar dacă este interesat de tine, acesta nu este genul de durere de cap la care vrei să te înscrii.

10. Lucrurile sunt forțate

De câte ori ati auzit un cuplu fericit spunand ca lucrurile au fost pur si simplu „mai usoare” cu ceilalti? Era ceva diferit in acea relatie speciala. Nu ar trebui sa se simta ca sa trag din dinti. Cand exista o atractie reciproca intre doi oameni, ar trebui sa se simta „usor ca duminica dimineata”.

Daca exista taceri dureros de lungi si incercari incomode de intimitate, cel putin unul dintre voi incearca sa forteze ceva. Chimia este un fenomen salbatic si incalculabil. Nu poti sa-l magici din aer. Cand te impiedici de el, iti dai seama ce a lipsit in incercarile anterioare.

Daca se simte doar incordat si incomod si ca un pic prea multa munca, cel mai probabil este pentru ca nu exista suficiente sentimente acolo pentru a alimenta o relatie.

11. El nu se încrede niciodată în tine

Semnul unei relații apropiate este capacitatea de a spune cuiva lucruri pe care nu le-ai spune altora. Ne legăm fiind capabili să avem încredere unul în celălalt cu fricile, nesiguranța, speranțele și visele noastre.

Dacă nu te simți încrezator în a-ți împărtăși viața interioară cu cineva, orice efort de a crea o relație va fi construit pe un teren slab.

Dacă conversațiile tind mai mult spre discuții superficiale, probabil că acest interes real nu există.

12. Nu poti spune daca te place

Un tip nu va lăsa o fată care îi place cu adevărat să scape.

Regula generală este: dacă trebuie să întrebi… ai deja răspunsul.

Când ești într-o relație potrivită cu cineva care te prețuiește, vei fi recunoscător că nu ai zăbovit cu o persoană care nu a meritat.

Succesul în relații presupune să înțelegi cum funcționeaza relațiile. La un moment dat, un bărbat poate începe să se retragă și să pară să-și piardă interesul.

Un alt lucru important pe care multe femei nu-și dau seama este că va veni un moment în relație în care el se va întreba: Este aceasta femeia cu care vreau trăiesc? Răspunsul lui va fi totul.

Comments are closed.