TIPS

Nu păstra ouăle în frigider

Ouăle ar trebui să fie depozitate în frigider sau în dulap? Bucătarii sunt fermi de partea dulapului.

Toate ouăle sunt poroase și nu trebuie păstrate niciodată în frigider, deoarece vor sfârși prin a absorbi toate aromele din frigider prin coaja lor.

Ouăle reci nu sunt cele mai bune pentru gătit și trebuie folosite la temperatura camerei.

Un site culinar susține în schimb că cea mai bună practică este să depozitați ouăle în frigider; în acest fel, temperatura este întotdeauna constantă și ouăle vor fi mai proaspete. Când ajungeți să le folosiți, încercați să lăsați ouăle în afara frigiderului timp de aproximativ 30 de minute pentru a le aduce la temperatura camerei, altfel timpii de gătire s-ar putea schimba în funcție de modul în care le folosiți.

Depozitarea într-o cămară răcoroasă care nu se încălzește atunci când crește temperatura din bucătărie este bună, dar păstrarea ouălor la o temperatură constantă sub 20C este esențială.

Păstrați ouăle în cutiile lor originale, deoarece acest lucru va ajuta la prevenirea problemelor menționate la început, și vă va permite să verificați data limită de consum. Cel mai bun motiv pentru a păstra ouăle în cutie este ca acestea să rămână cât se poate de proaspete. Cojile de ouă au pori mici prin care se pot infiltra în timp bacteriile din alte alimente și mirosuri.

Comments are closed.