MORE TIPS

Cum să obțineti o recoltă bună de roșii

Roșia este o plantă capricioasă și are câteva particularități în îngrijire.

Pentru a face solul mai fertil împrăștiați îngrășăminte care conțin potasiu și fosfor pe pământ și săpați. Când pământul este acid, trebuie să adăugați var.
Apoi adăugați îngrășăminte organice și azot. Utilizați excremente de păsări sau humus.
La final adăugați cenușă de lemn și compost.

Îngrășămintele minerale se aplică puțin mai târziu, când răsadurile de roșii devin puternice. Dar cu cantitatea de îngrășământ, aveți grijă să nu faceți rău. Se folosesc cupe de turbă, care sunt apoi plantate în sol și nu adaugă îngrășământ.

Îmbrăcarea superioară a solului se face prin adăugarea a 10 g de drojdie într-o găleată cu apă. Se lasa la infuzat 24 h dupa care udați bine solul cu 24 h înainte de transplantare.

Turnați 100 g de cenușă de lemn în fiecare godeu. După plantarea răsadurilor adăugați puțin pământ negru.

Se amestecă coaja de ceapă cu humus. Răspândiți amestecul în fiecare gaură și plantați răsaduri.

Coaja este folosită de trei ori pe toată perioada de creștere. Sau se toarnă 300 g de coajă cu apă clocotită și se lasă la infuzat peste noapte. Apoi dizolvați 4 l de produs în 20 de l de apă. Pulverizați roșiile cu acest produs de două ori pe parcursul întregului sezon de vegetație.

Coaja de ou măcinată se așează în gaură, apoi se plantează răsadurile.

La 10 zile după plantarea răsadurilor în pământ, adăugați gunoi de grajd de pui. Înainte de utilizare, trebuie diluat cu apă într-un raport de 1:15.

Comments are closed.