SECURITATE

Camere de supraveghere de mici dimensiuni

Camerele de tip cube sunt optimizate pentru a permite instalare rapidă și pentru a realiza supravegherea magazinelor retail și a birourilor de mici dimensiuni.

Modelele dețin un senzor 1080p, conectivitate wireless și Ethernet, iluminator IR LED și suportă stocare direct pe un card de memorie, datorită funcției edge storage. Unele modelele lansate dispun și de microfon, difuzor și senzor de miscare.

Design-ul camerelor face posibila instalarea în colțul camerei sau pe perete, cu ajutorul accesoriilor incluse în pachet, și acoperă 110° – un câmp vizual suficient pentru a supraveghea o cameră sau un magazin de mici dimensiuni.

Toate camerele permit stocarea materialelor video pe carduri de memorie, nemaifiind absolut necesară conectarea la un server dedicat. Fiecare model integrează și un iluminator IR.

Modelele de vârf integrează microfon, difuzor (utilizatorii pot folosi mesaje pre-înregistrate) și senzor de mișcare PIR ce poate funcționa optim chiar și în locații lipsite de orice fel de iluminare.

Modelele wireless permit o instalare rapidă și simplă la rețelele wireless existente. Unele beneficiază de tehnologia Power over Ethernet (PoE), alimentarea realizându-se prin intermediul cablului de rețea. Acest proces simplifică instalarea și asigură o conectivitate fiabilă în timp.

Modelele wireless conțin în pachet o sursă de alimentare de 5V DC.

Comments are closed.