SĂNĂTATE

Mergeți pentru a pierde în greutate

În ultimii ani, mersul pe jos a devenit sincer la modă. Atingerea unui anumit număr de pași pentru ziua respectivă contribuie la îmbunătățirea activității fizice zilnice.

Specialiștii recomandă adulților să se deplaseze mai mult și să stea mai puțin pe tot parcursul zilei și solicită ca o anumită activitate fizică să fie mai bună decât niciuna. Dacă încercați să vă gestionați greutatea, mersul pe jos poate fi un instrument util de gestionare a greutății. Iată tot ce trebuie să știți despre mersul pe jos pentru a pierde în greutate, inclusiv sfaturile și trucurile pentru a vă maximiza pasul.

BENEFICIILE MERSULUI PE JOS

Exercițiile fizice regulate sunt benefice pentru sănătatea dvs., dar mersul pe jos în sine are mai multe beneficii, care includ:

Îmbunătățirea sănătății inimii: știm că bolile de inimă sunt principala cauză a mortalității, așa că păstrarea inimii sănătoase ar trebui să fie o prioritate. Mersul pe jos poate reduce riscul bolilor cardiovasculare și, de asemenea, poate îmbunătăți longevitatea.

Promovarea sănătății mintale: Să ai grijă de tine, minte și corp, este atât de important atunci când vine vorba de sănătate și sănătate holistică. Mersul regulat poate îmbunătăți cunoașterea unei persoane și, de asemenea, poate ajuta la scăderea simptomelor depresiei și anxietății.

Combaterea obezității: Obezitatea poate provoca mai multe boli cronice, inclusiv boli de inimă, diabet și chiar anumite tipuri de cancer. Cercetările arată că mersul pe jos este scăzut la persoanele obeze și, de asemenea, scade odată cu creșterea în greutate. Rămâneți activ este imperativ pentru a ajuta la combaterea obezității și pentru a vă controla greutatea.

Maximizarea NEAT-ului: Termogeneza activității fără exerciții (denumită NEAT) este, în esență, energia cheltuită pentru orice altceva în afară de exerciții și somn. Mersul pe jos, spălatul vaselor, curățarea casei și doar mișcarea generală pe tot parcursul zilei contribuie la NEAT. Dacă mergeți pentru a pierde în greutate, NEAT poate fi un instrument excelent pentru a vă ajuta să vă atingeți obiectivele. De-a lungul timpului, NEAT se poate acumula cu adevărat și este ceea ce atribuiesc ajutându-mă să pierd ultimele cinci kilograme din călătoria mea de 30 de kilograme de slăbire. Mersul la plimbare de câteva ori pe săptămână poate duce la arderea a peste 200 de calorii. Când totul este spus și făcut pentru săptămână, acest lucru se poate adăuga la un deficit caloric substanțial cu doar un efort minim.

MERS PE JOS PENTRU PIERDEREA ÎN GREUTATE. SFATURI

  • Verificați vremea: Ultimul lucru pe care îl doriți este să vă lăsați prins într-o furtună de ploaie în mijlocul plimbării dvs. (ceea ce mi s-a întâmplat de mai multe ori, așa că învățați din greșelile mele). Îmi place să arunc o privire asupra raportului meteo dimineața pentru a vedea când ar fi cel mai bun moment pentru plimbarea mea. Dacă în mod normal merg pe la 5 p.m. dar raportul meteo se așteaptă la ploaie, apoi pot să-mi reprogramez mersul la prânz. Și purtați întotdeauna un telefon încărcat cu dvs. doar în cazul în care vremea se întoarce și aveți nevoie de cineva care să vă ia.
  • Hidratează-te: dacă ieși pentru o plimbare lungă, vei dori să te asiguri că ești hidratat. Încercați să rămâneți hidratat în timpul zilei și beți două căni de apă cu cel puțin 30-60 de minute înainte de plimbare, astfel încât să nu mai fie în sistem (și nu va trebui să folosiți baia). Când vă întoarceți din mers, asigurați-vă că coborâți un pahar cu apă pentru a rehidrata corpul. Evitați orice băuturi răcoritoare sau băuturi electrolitice; dacă mergeți la o intensitate moderată, apa va merge bine pentru a rehidrata corpul.
  • Obțineți echipamentul potrivit: aruncați vechile flip-flops și optați pentru o pereche bună de adidași. Acest lucru va ajuta la postura în timpul mersului și poate reduce, de asemenea, riscul de rănire. În plus, dacă aveți adidași adecvați, vă poate ajuta să vă îmbunătățiți pasul și să faceți mersul pe o distanță mai lungă mai confortabil.
  • Concentrați-vă pe formă: mersul în sine nu necesită multă îndemânare și este foarte natural, dar anumite posturi și indicii de formă vă pot ajuta să vă îmbunătățiți mersul. Concentrați-vă pe menținerea bărbiei în sus și a umerilor pătrate. Miezul tău ar trebui să fie activat, iar spatele tău să fie frumos și drept. Cel mai important, glutele ar trebui să fie angajate la fiecare pas și să încerce să te gândești să-ți bagi fundul spre interior. Veți dori să aterizați pe călcâi și să vă rotiți înainte pentru a vă împinge de la degetele de la picioare cu fiecare pas.
  • Ridicați ritmul: mersul pe intervale este o modalitate excelentă de a vă ajuta să ardeți mai multe calorii și să vă păstrați mersul interesant. Când vine vorba de mers pe jos, există trei tipuri diferite de pași: plimbare (similară cu cumpărăturile cu ferestre, aproximativ o dificultate de 3/4 pe o scară de 10), plimbare rapidă (făcând un efort aici, aproximativ o dificultate de 4/5), și puterea de mers (într-o misiune, aproximativ o dificultate de 5/6). Încălziți-vă cu o plimbare, apoi vizați un ritm alert pe tot parcursul mersului și împingeți la un ritm de mers puternic la fiecare cinci minute pentru a vă ridica ritmul cardiac. Vedeți cât timp puteți menține un ritm de mers puternic și apoi încercați să-l măriți cu câteva secunde de fiecare dată când ieșiți la plimbare. Mersul cu putere pentru pierderea în greutate poate face o mare diferență în sănătatea dumneavoastră generală.
  • Stabiliți un obiectiv: Cât de departe puteți merge în 30 de minute sau în 1 oră? Pentru a vă optimiza ritmul de mers, încercați să vizați 1,5 mile pe 30 de minute și 3 mile pe oră, care este un ritm alert de aproximativ 20 de minute pe mile. Dacă nu te poți angaja să mergi o oră întreagă sau 30 de minute, fă ce poți, orice este mai bun decât nimic și poate contribui enorm la pașii tăi zilnici.
  • Mergeți pe o înclinație: dacă sunteți în interior, o bandă de alergat vă va permite să vă manipulați înclinația și care poate spori arderea calorică a mersului. Dacă sunteți afară, încercați să optați pentru o zonă deluroasă pentru a vă optimiza mersul pe jos. Cercetările sugerează că creșterea înclinației poate spori intensitatea antrenamentului, reducând în același timp impactul asupra picioarelor și articulațiilor.
  • Mergeți cu un prieten: un prieten de responsabilitate vă poate ajuta să rămâneți pe drumul cel bun și să faceți ca mersul zilnic să fie negociabil. Încercați să găsiți un prieten, un membru al familiei sau un coleg de muncă care să meargă la plimbare cu dvs. de câteva ori pe săptămână pentru a vă menține motivat și a schimba lucrurile.

CALCULATOR DE CALORII PENTRU MERS

Ești curios să vezi câte calorii ai ars în mers? Purtarea telefonului cu dvs. și conectarea la una dintre aplicațiile de mai jos vă pot da o idee, dar anumite calculatoare de calorii pentru mers pe jos sunt disponibile pe web pentru a oferi și o estimare. Arderea caloriilor dvs. va varia foarte mult în funcție de mai mulți factori, inclusiv greutatea, distanța parcursă, înclinația și terenul. Mers pentru aplicații și resurse de slăbit Dacă mergi la o plimbare de unul singur, vei dori să te asiguri că te distrezi și că ai ceva de așteptat.

Iată câteva dintre aplicațiile și cărțile audio preferate de mers pe jos pentru a profita la maximum de timpul de mers pe jos.

Uman: urmărește pașii și mișcarea, concentrându-se mai degrabă pe minute active decât pe pași și ajutându-vă să stabiliți provocări pe parcurs.

Peloton Digital: Oferă mai multe cursuri de mers pe jos la cerere, precum și trasee pitorești virtuale.

ID ROAD: Dacă sunteți îngrijorat de siguranță în timp ce ieșiți la plimbare, această aplicație permite prietenilor și familiei să vă urmărească în timp ce sunteți la fugă și oferă alte caracteristici de siguranță.

Charity Miles: transformă pașii tăi în bani pentru caritate, iar aplicația donează 25 de cenți unei organizații caritabile la alegere pentru fiecare plimbare / alergare pe care o parcurgi.

Pacer: Acest pedometru încorporat în smartphone-ul dvs. este excelent pentru a ține evidența pașilor și a activității pe parcursul zilei.

Audibil: face ca plimbările tale să fie educative ascultând o carte audio care te poate ajuta să treci timpul și să te mențină angajat.

Spotify: oferă o mare varietate de opțiuni de muzică, liste de redare și podcast-uri pentru a vă bucura în timp ce vă aflați în plimbare.

Comments are closed.