CASA

La ce folosește simularea de credit

Simularea de credit îți oferă o imagine reală asupra ceea ce îți poți permite atunci când vine vorba despre un credit ipotecar. Estimarea modalităților prin care diferitele decizii financiare te pot ajuta sau îți pot afecta scorul FICO (un scor mai mic reduc șansele de a primi creditul) este importantă.

Este recomandat să apelezi la o simulare de credit în următoarele cazuri:

  • te întrebi ce efect are avansul de care dispui asupra ratelor lunare;
  • nu cunoști intervalele de preț în care ar trebui să se încadreze casa dorită astfel încât să poți beneficia de un credit ipotecar;
  • te întrebi pe ce perioadă de timp ar fi mai rentabil să închei creditul.

Simulările de credit și scorurile FICO sunt individuale precum sunt amprentele digitale. Aceeași acțiune financiară poate avea efecte diferite asupra scorurilor diferitelor persoane, în funcție de datele specifice din rapoartele lor de credit.

Astfel, o simulare îți oferă o idee cu privire la ce să te aștepți înainte de a realiza o acțiune. Poți găsi simulatoare de credit pe majoritatea site-urilor web care oferă soluții de creditare. Cu toate acestea, Imobiliare.ro îți oferă un astfel de instrument complet gratuit. Pentru a beneficia de acesta, tot ce trebuie să faci este să accesezi pagina cu soluțiile de finanțare Imobiliare.ro.

Pentru a obține o imagine reală a situației tale de creditare, introdu avansul de care dispui, suma dorită pentru creditare și perioada de timp dorită. În urma analizei, vei primi instant o simulare a valorii ratei lunare, la cea mai bună rata a dobânzii.

Simularea nu afectează scorul FICO, așa că poți încerca mai multe scenarii de creditare, pentru a vedea variantă potrivită pentru tine.

Discutiile gratuite cu un broker de credite­­ pentru a vedea dacă te încadrezi în criteriile de eligibilitate pentru obținerea unui credit ipotecar, poate fi un plus.

Comments are closed.