TIPS

Rețeta de salată de boeuf

Ne despart doar câteva ore până la petrecerea din noaptea dintre ani, iar gospodinele se pregătească să definitiveze meniul. De pe masa de Revelion nu va lipsi salata de boeuf.

Pentru această rețetă se folosesc câteva ingrediente pe care oricine le are în propria casă. Este vorba de: 4 ouă, 300g cartofi, 150g morcovi, 80g gogoșari, 300g pulpă de vită fiartă, 80g castraveți murați, 400ml ulei de floarea soarelui, două linguri de muștar și o lămâie.

Ai nevoie de o oală cu apă sărată pentru a pune pulpa de vită întreagă la fiert. După ce observi că s-a gătit carnea, poți adăuga legumele întregi. Atunci când sunt gata și legumele oprești focul și le lași la răcit. Ulterior, le tai cubulețe de aceeași dimensiune.

Maioneza pentru salată se prepară din două ouă. Ulterior, aceasta se lasă la rece pentru câteva minute. Carnea trebuie tăiată și ea cubulete. Este recomandat ca pulpa de vită să fie tăiată de aceeași dimensiune ca legumele. Se amestecă fiecare legumă în parte cu maioneza. Ulterior, se adaugă murăturile pentru un gust acrișor.

Se recomandă ca atât carnea, cât și legumele să fie reci atunci când sunt amestecate cu maioneza. Dacă nu vei face acest pas, compoziția se va înmuia și se va strica cu siguranță. Este important ca toate ingredientele să fie fierte în apă sărată.

Comments are closed.