CLOUD

De ce trebuie să renunți la pâinea feliată

Multe persoane dintre cei care consumă pâine o aleg pe cea feliată pentru a economisi timp, însă există mai multe aspecte care recomandă achiziționarea pâinii întregi în loc de cea feliată.

Pâinea feliată vine la pachet și cu câteva dezavantaje.

  1. Pâinea nefeliată este mai ieftină;
  2. Se alterează mai repede din cauza suprafeței mai mari în ceea ce privește apariția mucegaiului;
  3. Depozitarea pâinii feliate într-o pungă în frigider duce la umezirea pâinii, din cauza condensului care se creează;
  4. Pâinea feliată se usucă mai repede decât cea întreagă;
  5. Pâinea feliată are mai multe calorii, din cauza cuțitului uns cu ulei de către brutarii care o taie. Acest lucru se practică pentru ca feliile de pâine să nu se lipească între ele.

Pâinea tăiată are riscul de a se usca mai repede, astfel mulți oameni aleg să o arunce după ce s-a întărit. Însă, există diverse metode prin care aceasta poate deveni din nou moale și comestibilă. Așadar, aveți nevoie de o cană cu apă, pe care să o puneți în cuptorul cu microunde, iar deasupra lui se va pune felia de pâine uscată. Aceasta trebuie să stea astfel preț de 5 minute, în cuptorul pornit la cea mai mare putere. După această procedură, felia de pâine va fi din nou proaspătă.

Comments are closed.