LIFESTYLE

Ce faci pentru ca parbrizul să nu se aburească

În perioadele mai reci, parbrizul este predispus la aburire. Pentru a scăpa de acest inconvenient, există câteva trucuri foarte simple pe care le putem pune în practică.

Mulți șoferi se confruntă cu geamurile aburite care pot produce mult disconfort. În sezonul rece când încălzirea este pornită, umiditatea crește, iar aerul se transformă în condens.

Pentru a scăpa de aburirea geamurilor există câteva soluții pe care le puteți pune în practică. Ele nu sunt deloc scumpe, ci din contră.

Spray-ul anti-aburire este extrem de benefic pentru această problemă pe care mulți șoferi o întâmpină. Ar fi bine să ai unul în mașină tot timpul, pentru a evita situațiile neplăcute.

Vaporizatoarele ajută la eliminarea excesului de umiditate din interiorul mașinii și ai de făcut un singur lucru. Trebuie să pulverizezi atât interiorul, cât și exteriorul parbrizului, iar problema cu aburitul va dispărea.

Spuma de ras vă va ajuta să preveniți aburirea geamurilor de la autoturismul dumneavoastră. Tot ce ai de făcut este să iei spumă de ras într-o mână și să o întindeți pe parbrizul mașinii cu ajutorul unei lavete sau o cârpă. Se lasă să acționeze aproximativ 2-3 minute, aoi se va șterge.

Ea va vorba un strat de protecție invizibil deasupra geamului și previne acumularea de umezeală pe geam. În acest fel, îmbunătățirea vizibilității va fi mai mare în timpul conducerii.

Comments are closed.