LIFESTYLE

Câte kilograme ar trebui să ai

Greutatea corporală rămâne una dintre cele mai mari probleme ale oamenilor. Fie își doresc să slăbească, fie să se mențină în formă sau fie să aibă mai multă masă musculară, greutatea va fi mereu o problemă.

O greutate normală ne protejează organismul de multe boli și ne ajută să ne simțim mai bine în pielea noastră. Unii își doresc să arate bine doar pentru a se mândri cu ei înșiși sau pentru a căpăta mai multă încredere în ei.

Trebuie să acordăm o anumită atenție felului în care arătăm și să ne îngrijim cât mai mult de felul în care ne îmbrăcăm și cum ne prezentăm în fața oamenilor. Din acest motiv, multă lume consideră că dacă arată bine, lucrurile vor merge mai ușor în direcția în care își doresc să funcționeze.

Greutatea ideală pentru femei
Chiar dacă, unele femei consideră că greutatea ideală este poziționată undeva între 50 și 60 de kg, trebuie menționat că factorii decisivi pentru a avea o greutate ideală sunt legați de înălțime și de vârstă. În tabelul de mai jos, se poate observa care sunt kilogramele ideale pentru a avea un corp de invidiat.

Greutatea ideală pentru bărbați
Bărbații nu sunt chiar atât de preocupați de greutatea corporală, așa cum o fac femeile. Chiar și așa, e bine să știi care e greutatea ideală, în funcție de acești factori: înălțimea și vârsta.

Comments are closed.