SĂNĂTATE

Minunile făcute de pliculețele de ceai

Pliculețul de ceai folosit poate avea și alte utilizări surprinzătoare. Pe lângă beneficiile reale pentru sănătatea noastră, ceaiul verde are și calități de detergent. Petele care apar în vasul de toaletă vor dispărea dacă pui unul sau două pliculețe de ceai verde.

Ceaiul verde este un remediu și în bucătărie. Petele de grăsime care nu au fost spălate în mașina de spălat vase pot fi lăsate în apă de ceai peste noapte pentru a se dizolva.

Ceaiul este o modalitate excelentă de a împrospăta covoarele cu miros de mucegai. Presară frunze de ceai fierte în prealabil peste un covor și lasă-le să se usuce peste noapte. În acest timp, ele vor absorbi orice miros, pur și simplu aspirați-le dimineața.

Pliculețele pot ajuta la eliminarea acneei. Treceți un pliculeț de ceai sub apă fierbinte și apoi apăsați-l împotriva unui clocot pentru a reduce umflăturile și roșeața.

Proprietățile antiinflamatorii din ceai vor vindeca și semnele unei nopți nedormite. Relaxează-te cu pliculețe de ceai refrigerate și fierte în prealabil peste ochi timp de 15 minute pentru a-i readuce la viață.

Adaugă pliculețe de ceai în stropitoare când îți vei uda straturile de flori. Trandafirii tăi vor înflori după ce îi vei trata cu un festin bogat în azot.

Poți face vopsea cu pliculețele de ceai verde. Treceți o pungă de ceai umedă peste o bucată de hârtie albă și lăsați-o să se usuce peste noapte pentru a-i da un aspect învechit, pătat.

Adaugă amestecul tău preferat de ceai în orice mâncare fiartă pentru a-i insufla o aromă unică. Gurmanzii recomandă ceaiul verde pentru o notă ierboasă.

Ceaiul negru poate curăța oglinzile și ferestrele. De asemenea, frecarea acestuia în vasele de gătit reduce riscul de ruginire.

Nu doar ție îți place gustul ceaiului, ci și viermilor. Pungile de ceai folosite vor atrage prieteni perverși, accelerând rapiditatea cu care se descompune grămada ta de compost.

Comments are closed.