TIPS

Ce ingredient se pune la friptura de porc

Un ingredient din dulapul din bucătărie, este secretul pentru a obține o friptură de porc delicioasă.

Trucul ce te va ajuta să îți impresionezi familia și musafirii cu cea mai gustoasă friptură de porc nu are nicio legătură cu tipul de carne sau timpul de preparare, ci cu un anumit condiment.

Carnea de porc nu are o aromă la fel de intensă precum cea de vită. Pentru un plus de savoare, cele mai multe gospodine folosesc câteva boabe de ienupăr (acidulate, dulci, cu o ușoară notă de pin). Merg de minune la cotlete sau șuncă.

Usturoiul nu ar trebui să lipsească niciodată de pe carnea de porc.

Ingredientul secret care îți va garanta rezultate delicioase este scorțișoara.

Combinația este extraordinară – scorțișoara este dulce, dar oferă și o profunzime grozavă. Este o combinație bună de arome, mai ales dacă gătești un preparat din carne de porc cu mere sau alte fructe.

Pe lista condimentelor potrivite pentru acest tip de carne mai găsim ienibaharul, chimenul (pentru mușchi), ghimbirul (pentru coaste și cotlete), salvie (pentru preparatele cu cartofi) și, pentru marinade, muștarul.

Comments are closed.